Акценти
Начало / Култура / Летни истории извън Плевен – фестивалът в Банско започва тази вечер

Летни истории извън Плевен – фестивалът в Банско започва тази вечер

Звездните концерти от  Bansko Beat Music Experience започват днес, точно в 19 часа с водещ Ненчо Балабанов.  Община Банско за втори път предоставя възможността артисти и публика да се забавляват, пеят и танцуват заедно. Организаторите и този път разчитат на доказани имена в музиката, както и на амбициозните млади певци от най-доброто шоу за таланти „X Factor”, които с лекота печелят награди и превземат върхове.

Победителката от музикалният конкурс „Евровизия” 2012 – Loreen, ще излезе на сцената утре вечер, а дотогава на счената се очакват румънската сензация Lariss, Cesar, Криско, Жана Бергендорф, DARA, Християна Лоизу, Михаела Маринова, Стивън Ачикор , NU/ANCE, DA CLIQUE и, разбира се, несравнимият Ненчо Балабанов, който сам по себе си е гаранция за голяма веселба. Организаторите обещават чудесни изненади на място за всички, които още не са имали възможност да си спечелят награда досега.

Концертите ще са на централния площад „Никола Вапцаров” в Банско.Входът е свободен! Началото на концерта днес е в 19 часа, а утре – 18.30 часа.

Банско фестивал сцена

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...