Акценти
Начало / Образование / Летни занимания за деца започват в библиотеката на читалище „Съгласие”

Летни занимания за деца започват в библиотеката на читалище „Съгласие”

Читалище „Съгласие” организира от следващата седмица летни занимания за деца в читалищната библиотека. Заниманията ще се провеждат от 17 юни до 31 юли всяка сряда и всеки петък от 11 до 12 часа.

За да са интересни, забавни и вълнуващи заниманията, ще бъдат сформирани две възрастови групи. Децата на възраст от 3 до 6 години ще имат занимания в сряда, а за по-големите – на възраст от 7 до 14 години, заниманията ще са в петък. Ако има родители с две деца, които попадат в различните групи, може да ги водят заедно или по отделно.

За да са безопасни срещите с деца, залата ще бъде дезинфекцирана, а местата ограничени, затова записването ще става предварително (поне един ден по-рано) на тел.: 0876/ 700385 или на имейл [email protected].

Заниманията за малките ще включват четене на приказки, оцветяване и рисуване, работилница “Сръчни ръчички” , разиграване на малки етюди по приказки и участие в различни образователни игри.

За по-големите е предвидено запознаване с творчеството на различни автори и техните произведения, редене на пъзели, разигравене на малки етюди по приказки и детски книги, рисуване, участие в различни образователни игри.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...