Акценти
Начало / Общество / Летни занимания за децата организира читалището в Ясен

Летни занимания за децата организира читалището в Ясен

През юли и август в Арт центъра на читалище „Просвета“ в село Ясен ще има занимания за децата. Лято 2016 ще започне на 4 юли. Всеки понеделник ще има занимания по фотография в клуб „Млад репортер”. Читалището осигурява фотоапарати, с които децата като истински репортери ще улавят интересните мигове от живота на селото. Най-добрите фотографии ще бъдат публикувани във Фесбук страницата на село Ясен.

Вторниците ще  са за програмата „Чети с мен, доведи приятел“. Участниците ще четат и дискутират любими детски книги. Ще имат възможност също да се запознаят с видовете речници и работата с тях. Интересна за децата ще е и инициативата „Библиотекар за един ден“, която ще им позволи от близо да се запознаят с работата на библиотекаря.
За забавни и спортни игри са отделени средите през двата месеца. Ще бъдат организирани турнири по „Не се сърди, човече“, „Туистър“ и „Монополи“. Ще има състезания с велосипеди, скачане с чували, теглене на въже.
За любителите на рисуването са петъчните дни – ще има рисуване по зададени теми, оригами, изработка на красиви предмети за ежедневието.
Всички занимания са от 9.30 до 12 часа.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...