Начало / Крими / Къща и Мерцедес гасиха огнеборците

Къща и Мерцедес гасиха огнеборците

На 23 ноември 2018 година в 03:07 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща на улица „Опълченска“ в град Кнежа, информират от полицията. Предполагаемата причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са домашно имущество, дрехи, уреди. Опушени стени в жилището – 200 кв.м. разгърната площ. Пострадали хора няма. Пожарът е погасен от четирима служители на РС ПБЗН – Кнежа.

На 23 ноември 2018 година в 04:18 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар на лек автомобил „Мерцедес“ в град Плевен жк.“Сторгозия“.

Причината за инцидента е в процес на установяване. В пламъците са унищожени купе, задна част и задна регистрационна табела на автомобила, както и са нанесени материални щети на намиращи се в близост автомобили. Увредени са ляво огледало и декоративни пластмаси и решетки на автомобил „Тойото Ярис“ и заден десен стоп, дясна част на задна броня и декоративни пластмаси на автомобил „Рено Клио“. Случаят се разследва от служители на 02 РУ-Плевен. Пламъците са потушени от четирима служители на РСПБЗН – Плевен с един автомобил.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...