Акценти
Начало / Крими / Къща, апартамент и заведение гасиха огнеборците

Къща, апартамент и заведение гасиха огнеборците

На 29 февруари в 08:05 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в град Койнаре, казаха полицаите. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди. Пламъците са унищожили бяла, черна и компютърна техника, домашно имущество – дрехи, малоценни уреди, хранителни продукти, лични документи. Опушени са стени – 80 кв.м.  Пострадали хора няма.

На 1 март 2020 година в 19:17 часа в РС ПБЗН – Плевен е получен сигнал за пожар в апартамент в областния град в ж.к. „Мара Денчева“, уточниха униф ормените. По първоначална информация собственикът запалва свещ, която възпламенява отпадъци, намиращи се в близост до нея. До пристигане на екипа, пламъците са загасени.

На 29 февруари 2020 година в 21:33 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в кухня на заведение в ж.к. „Дружба“, информираха органите на реда. Незабавно са изпратени служители за потушаване на пламъците. Извършен е оглед. Предполагаемата причина за инцидента е самозапалване на мазнина от ел. скара в кухненско помещение. До пристигане на екипите на РСПБЗН клиентите на заведението са се самоевакуирали. Огънят е унищожил техника, инвентар, кухненско оборудване и 140 кв.м. покривна конструкция.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...