Начало / Политика / Курбан за здраве направиха в Беглеж и Дисевица за Спасовден

Курбан за здраве направиха в Беглеж и Дисевица за Спасовден

Общинските съветници от ГЕРБ – Плевен Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов уважиха храмовия празник на село Беглеж. Те присъстваха на празничната литургия, отслужена в местната църква „Свето Възнесение”. За първи път след далечната 1941 година кметът на Беглеж Георги Данов възстанови днес – на Спасовден, характерния за селото курбан за здраве на всички жители.

Като зам. председател на Общински съвет – Плевен Петя Василева поздрави всички присъстващи в църквата, пожела им здраве, дълголетие и да продължават да се събират на този светъл църковен празник – Възнесение Господне. Тя благодари на кмета на селото, че е възстановил една от традициите на Беглеж. От името на всички съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент г-жа Василева поздрави баба Спаска, която днес навършва 90 години и заедно с това празнува и имен ден. Пожела й да бъде още дълги години здрава и жизнена, да посреща и да се радва на деца и внуци.

beglej 09.06 - 3

Общинските съветници Христослав Михайлов и Йордан Грижов уважиха курбана и в село Дисевица. Пламен Бешков откакто е кмет организира празник за жителите на селото за Спасовден. Той пожела на присъстващите здраве и дълголетие, да продължават да се грижат за своето село и да вярват в доброто.

beglej 09.06 - 4

beglej 09.06 - 5

Снимки: ПП ГЕРБ – Плевен

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...