Акценти
Начало / Последни новини / Куп медали за АК Георги Дъков от турнир „Дионисополис“

Куп медали за АК Георги Дъков от турнир „Дионисополис“

6 златни, 5 сребърни и 6 бронзови медала завоюваха състезателите на АК Георги Дъков в Балчик. Там се проведе 7-ото издание на лекоатлетическия турнир по видове хвърляния „Дионисополис“. Отличниците от селекцията на треньорката Галя Николова са: Лидия Борисова /златен медал на хвърляне на копие и сребърен в мятането на диск за девойки до 20 години/, Цветомир Стоенчев /1-во място на хвърляне на чук за момчета до 14 г. и 2-ро място на хвърляне на малка плътна топка/, Ивена Янгьозова /1-во място на тласкане на гюле и 3-то място на хвърляне на чук за момичета до 14 г./, Георги Георгиев /1-во място на хвърляне на копие за юноши до 18 г./, Алекс Вълчев /1-во място на копие за юноши до 20 г./ и Сашо Христов /1-во място хвърляне на малка плътна топка за момчета до 14 г./.

Сребърни медали спечелиха Радан Илиев /хвърляне на чук и бронзов на копие за юноши до 20 г./, Габриел Петров /копие за юноши до 20 г./ и Теодор Кацарски /копие за момчета до 16 г./.

С бронзови медали се окичиха Йоана Маринова /хвърляне на чук за момичета до 16 г./, Валентин Христов /мятане на диск и хвърляне на чук за юноши до 18 г./ и Тихомир Иванов /хвърляне на малка плътна топка/.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...