Акценти
Начало / Последни новини / Кралят на дрифта ще бъде излъчен в Плевен

Кралят на дрифта ще бъде излъчен в Плевен

Точно преди голямата лятна пауза за поредна година всички приятели, фенове и гости на Плевен ще имат възможност да наблюдават битката за DRIFT KING на Плевен. Тази година пилотите ще се борят за титлата, която ще излъчи не само самия DRIFT KING, но и неговите подгласници, а именно пилотите на 2-ро и 3-то място, на които не им е достигнало съвсем малко за първото място. Надпреварата ще се състои на 5 юли от 10 часа на картинг пистата в Плевен, а неин организатор е BMW Team Pleven.
Отново всичко ще бъде изпълнено с много пушек, много скъсани гуми и много пилоти, които ще искат да се доберат до титлата, обещават организаторите.
За тези, които искат да карат, но не им достига смелост ще имат възможност да шофират на свободното каране, което ще се проведе след самата битка. Така ще могат да добият смелост за следващата година.
От друга страна всички зрители и фенове на високия адреналин и този път ще могат да се възползват от услугата „DRIFT TAXI“, за да усетят тръпката от това да „живеят на страни с вратите“, допълват организаторите.

Ето и програмата на мероприятието:

10:00 – 12:00 ч. Свободни тренировки
12:00 – 13:00 ч. Квалификации
13:00 – 15:00 ч. Топ 16 – Батъли/Полуфинали/Финали
15:00 – 15:15 ч. Награждаване
15:15 – 17:00 ч. Свободно каране

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...