Акценти
Начало / Крими / Крадци разбиха десетки гаражи за една нощ в Плевен

Крадци разбиха десетки гаражи за една нощ в Плевен

катинар
Разбитите катинари, останали след крадците.

Живеещите в блоковете по протежението на улица „Александър Стамболийски” в Плевен бяха неприятно изненадани тази сутрин. Десетки гаражи са били разбити в рамките на тъмната част на денонощието, като само част от собствениците са имали късмет да не се разделят с вещите си. Някои от гаражите са били разбити, но поради неуспех с отварянето им, тези собственици са били пощадени. Не така, обаче, се оказало за други, в чиито гаражи престъпниците успели да влязат.

Набезите от страна на крадците не са единичен случай в този район. Само преди около месец на същото място беше задържана престъпна групичка, която си „пазарувала” от един гараж посред нощ. Някои от собствениците са ставали жертва на набезите по повече от 5 пъти през последната година и както сами казват, вече не е им останало какво да се краде. Полицията е уведомявана нееднократно за случващото се, но подобрение в ситуацията на този етап няма.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...