Акценти
Начало / Крими / Крадец на маркови парфюми отива за шест години зад решетките

Крадец на маркови парфюми отива за шест години зад решетките

съдебна зала

На шест години лишаване от свобода при първоначален строг режим осъди днес Плевенският окръжен съд крадец на маркови парфюми и LCD телевизори, информират от пресцентъра на Окръжен съд –Плевен. Осъденият мъж, с инициали П.В.Д.,  е извършил кражбата през нощта на 2 срещу 3 май миналата година, като е разбил здрави защитни прегради в дома на потърпевшата. От там той е откраднал два LCD телевизора на обща стойност 550 лв., два маркови парфюма за общо 104 лв., валута, дебитна карта,  мобилен телефон и SIM-карта. Общата стойност на задигнатото е 765 лв.

Със същата присъда съдът е признал подсъдимия за виновен  и за това , че на 3 май 2013 г. на три транзакции е изтеглил от открадната дебитна карта общо 170 лв. За това си деяние подсъдимият е осъден на три години лишаване от свобода. Плевенският окръжен съд определи едно общо най-тежко наказание, а именно шест години лишаване от свобода. Освен това осъденият ще трябва да плати глоба в размер на 200 лв.

Присъдата може да се обжалва и протестира в петнадесет дневен срок от днес пред Апелативен съд – Велико Търново.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...