Начало / Образование / Концерт, посветен на Световния ден на социалната работа, организират от Медицинския колеж

Концерт, посветен на Световния ден на социалната работа, организират от Медицинския колеж

Медицински колеж – Плевен организира концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“, посветен на Световния ден на социалната работа. Превърналото се вече в традиция мероприятие тази година ще се състои на 15 март в зала „Катя Попова“ от 17.00 часа.

Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от град Плевен и областта да сбъднат мечтата си, реализирайки творческите си възможности.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от град Плевен и областта: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дом за деца, лишени от родителска грижа “Детелина” – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Помощно училище “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по проект: „Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен“; Център за настаняване от семеен тип „Приятели“ – Плевен; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Дом за деца, лишени от родителска грижа “Младен Антонов” – с. Тотлебен, община Пордим.

Талантливите ученици от IIIа клас на Основно училище „Единство“ – Плевен с много любов и съпричастност са изработили рисунки, които ще поднесат на участниците в концерта. Специален поздрав по случай професионалния празник за всички социални работници ще бъдат прекрасните изпълнения на Карина Георгиева, Калинка Рачева и Румен Марков.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...