Начало / Образование / Конкурс за старши експерт по чуждоезиково обучение обяви РУО – Плевен

Конкурс за старши експерт по чуждоезиково обучение обяви РУО – Плевен

До 26 януари 2017 г. ще се приемат документи за участие в конкурса за старши експерт по чуждоезиково обучение в РУО – Плевен, който е обявен със заповед на  министъра на образованието Меглена Кунева.

Минималните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността са: минимална образователно-квалификационна степен – бакалавър, професионална квалификация „учител по чужд език“,  най-малко една година стаж като учител по чужд език или минимален ранг – V младши. Допълнителни умения и квалификации, които носят предимство са: добри компютърни умения, работа с MS Office, Internet

Размерът на основната заплата, определен за длъжността  е  1225.00 лв.

Конкурсът ще се проведе в два етапа – тест и интервю с кандидатите.

Документите следва да бъдат представени лично или чрез пълномощник в сградата на Регионално управление на образованието – Плевен, ул. „Димитър Константинов“ № 23, ет. 3, всеки работен ден от 09:00 до 17:30 часа. Телефон за контакт: 064/841 273.

Образци за заявление за участие в конкурса и декларация по чл. 17, ал. 2, т. 1 от НПКДС могат да се изтеглят от следния интернет адрес: http://iisda.government.bg/.

Съобщения във връзка с конкурса ще бъдат поставяне на информационното табло в сградата на Регионално управление на образованието – Плевен и електронните страници на РУО – Плевен и МОН.

 

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...