Акценти
Начало / Общество / Конкурс за онлайн доброволци организира Европейски парламент в България

Конкурс за онлайн доброволци организира Европейски парламент в България

Конкурс за онлайн доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“ организира от Бюрото на Европейския парламент в България. Желаещите да се включат трябва да разкажат във видео защо ще гласуват на предстоящите европейски избори с хаштаг #ТозиПътЩеГласувам и така да привлекат възможно най-много хора да се регистрират.

Крайният срок за включване в конкурса за видео на онлайн доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“ е 11 март 2019 г. В него имат право да вземат участие хора, които са се регистрирали на платформата „Този път ще гласувам“ (ttimv.eu/BG) и са отбелязали, че искат да помогнат на онлайн екипа: https://www.thistimeimvoting.bg/join_the_team.

Темата на видеото е „Защо ще гласувам“. Няма ограничение за вида на използваната техника, жанровете и изразните средства. Няма да се приемат материали с партийни послания!

Участниците в конкурса трябва да са на възраст между 18 и 30 години, да са граждани на България или друга членка на ЕС и да живеят в България.

Участието става чрез публикуване на видео послание в профилите на участника във Facebook, Twitter, Instagram и/или YouTube, като в поста (или за Instagram – в профила на участника) трябва да присъства уникалният линк, който участникът е получил при регистрацията си на „Този път ще гласувам“,  и хаштаг #TозиПътЩеГласувам. За да заяви участие, участникът трябва да сподели линк към видеото си тук – специално създаденото за целта Facebook събитие. Достатъчно е споделянето на пост от една от социалните мрежи. Всеки участник може да създаде неограничен брой видеа, за да убеди повече хора да гласуват на изборите и да се включат в „Този път ще гласувам“.

За победители в конкурса ще бъдат обявени тримата участници, които са успели да убедят най-много хора да се запишат в кампанията „Този път ще гласувам“. За да бъдат отчетени записалите се, те трябва да са се регистрирали на платформата „Този път ще гласувам“ чрез уникалния линк на участника.

Резултатите ще бъдат обявени най-късно на 13 март.

Печелившите ще имат възможност да се запознаят с членове на екипа, който стои зад кампанията „Този път ще гласувам“, и с работата на Европейския парламент в Брюксел. Бюрото на Европейски парламент в България ще поеме разходите на победителите за транспорт и хотел в Брюксел. Пътуването до Брюксел ще е между 8 и 10 април 2019 г.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...