Акценти
Начало / Образование / Конкурс за най-изявен студент обяви Медицинският университет в Плевен

Конкурс за най-изявен студент обяви Медицинският университет в Плевен

MU

Конкурс „Най-изявен студент за 2014” обяви ръководството на Медицинския университет в Плевен. Поводът е предстоящото честване на 24 май. Наградата е комлексна и се присъжда на български и чуждестранни студенти, представители на всички основни звена, които имат отличен успех и активна научна дейност. Ще бъде присъдена и поощрителна награда на чуждестранен студент, усвоил най-добре български език.

Желаещите да участват в конкурса представят трябва да представят документи за успех – уверение от съответната Студентска канцелария; за активна научна и кръжочна дейност – грамоти, сертификати, текстове на статии, служебни бележки от катедри и др.; за отлично усвояване на български език от студент АЕО – препоръка от преподавателите по български език от ДЕСО.

Кандидатите за приза трябва да представят документи до 11 април в Учебен отдел, стая 207, Ректорат на МУ. Комисия, назначена от ректора, ще оцени кандидатурите.

Имената на отличените ще бъдат публикувани на сайта на университета, а наградите ще бъдат връчени на тържеството по повод 24 май.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...