Акценти
Начало / Общество / Коледните елхи в Никопол, Левски и Червен бряг грейват празнично днес

Коледните елхи в Никопол, Левски и Червен бряг грейват празнично днес

Коледните елхи в Никопол, Левски и Червен бряг ще грейнат празнично днес. В Никопол това ще стане с празничен спектакъл „Коледно сияние“, с участието на Боби Шоу, Дядо Коледа и джуджетата, д-р Джакел и Коледния заек, децата от ЦДГ „Щастливо детство“ гр. Никопол, фойерверки и много Коледни вълшебства. Светлините на елхата ще бъдат запалени на площад „Свобода“, а тържеството ще се проведе на откритата сцена от 16:30 часа.

Светлините на коледната украса в град Левски ще бъдат запалени в 17.30 пред сградата на Община Левски. В празника участие ще вземат  вокална група „Усмивки” при ОУ „Максим Горки”, с ръководител Бойка Колева, фолклорна формация „Северна огърлица” и ученици от класа по акордеон с ръководител Пламен Трифонов.

От 17:30 часа ще грейнат празничните светлини на коледната елха и в Червен бряг. Това ще се случи на площада в града. След това от 18:30 часа ще започне концерт „Да съхраним българското” на фолклорен клуб „Хайде на хорото” и Детска танцова школа при СОУ „Д-р Петър Берон”. Мястото на концерта е салонът на НЧ „Н.Й.Вапцаров”.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...