Акценти
Начало / Общество / Коледната магия завладява Левски

Коледната магия завладява Левски

С празнично веселие за запалването на коледните светлини беше даден старта на тържествата по повод Рождество Христово и Нова година в Община Левски.

Танцови и вокални състави от града и общината се погрижиха за доброто настроение на всички, които въпреки студа бяха дошли да се порадват на красивата елха и коледна украса, а след това се хванаха и на кръшно хоро на площада.

На 20 декември малките коледарчета по традиция ще поздравят кмета на Общината Любка Александрова и общинското ръководство за здраве, успехи и късмет.

По повод предстоящите коледни и новогодишни празници Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Левски организира конкурс за коледна картичка под надслов “Коледна магия за всички”. На 20 декември в ритуалната зала на Община Левски ще бъдат наградени и отличените в конкурса. До момента участниците са над 80, а изработените според регламента ръчно картички, са невероятно красива палитра от багри, чувство, талант и послания, която безспорно ще затрудни журито.

Също на  20 декември от 17.30 часа е големият Коледен концерт на НЧ “Георги Парцалев”.

На 31 декември Община Левски кани всички жители и гости на града и общината да посрещнат заедно Новата 2013 година.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...