Акценти
Начало / Общество / Коледари и Дядо Коледа в Офис на НАП Плевен

Коледари и Дядо Коледа в Офис на НАП Плевен

Дванадесет деца на служители от офис Плевен участваха със свои творби в националния конкурс на НАП „Зимна приказка“. От началото на декември изложба с техните невероятни рисунки радва колеги и клиенти, като внася коледен дух в сградата на офиса.

В навечерието на Рождество Христово служители и клиенти в офис на НАП Плевен се насладиха на прекрасното изпълнение на деца от  детска градина „Слънце“. Пременени в традиционни за зимните празници български носии и чудно украсени геги малките, но гласовити Коледари отправиха с песни и стихове най-искрени благопожелания за здраве, щастие, късмет и берекет към присъстващите. С потропване на украсените геги и възгласи „Да бъде!“ дружината огласи салона за обслужване на клиенти. И както традицията повелява, в знак на благодарност стопанина на всеки дом да дари коледарите, милите деца получиха много лакомства.

На финала Дядо Коледа подари на всички деца торбичка с лакомства, а на децата на служителите, участвали в конкурс „Зимна приказка“ специални награди от ръководството на НАП.

НАП пожелава на партньорите и клиентите си  весела Коледа и щастлива и успешна 2020 година.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...