Акценти
Начало / Култура / Коиловци отново избира своя талант

Коиловци отново избира своя талант

За поредна година на сцената на читалище „Христо Ботев” в Коиловци се проведе конкурсът  ”Коиловци търси таланти”. С много вълнение и малко притеснение в него се явиха 20 деца на възраст от 4 до 14 години. Имаше песни, стихчета и танци. Изпълненията бяха много атрактивни и предизвикаха бурни аплодисменти сред публиката.

Журито беше много затруднено в избора си за победител, тъй като всички участници се представиха много добре. Първо място бе присъдено на Ирен Дончева, за стихотворението „Левски“. Второ място зае  Лъчезара Николаева за стихотворението ”Моята родина”, а на трето място се класира Бисер Миленов със стихотворението ”На прощаване”. Журито присъди и две допълнителни награди. За най-професионално изпълнение на песен специална награда получи миналогодишният победител Цветелина Христова, а  за дуетно изпълнение – Стефани Хаасе и Емили Хари Найденова.

Талантливи деца на Коиловските получиха грамоти и лакомства, осигурени от Кметство Коиловци. Но най-голямата награда, осигурена от Величко Великов е екскурзията на 16 август. до природен парк „Персина” в  Белене.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...