Акценти
Начало / Общество / Кметът Спартански благодари на дамите за отговорната работа и за красотата, която внасят в делниците

Кметът Спартански благодари на дамите за отговорната работа и за красотата, която внасят в делниците

В Актовата зала на Община Плевен днес се събраха всички дами от Общинска администрация – Плевен по покана на  кмета Георг Спартански и председателя на Общински съвет – Плевен, Мартин Митев. Поводът за краткото празненство беше днешният Празник на жената – 8 март. Всяка от дамите получи цвете с пожелание за здраве.

 „През месец март има много празници, но днешният е един от чаканите с най-голямо нетърпение. Започнал преди време като празник на международната работническа женска солидарност, сега 8 март се отбелязва като ден на майката, любимата, съпругата и от десни, и от леви политически формации. Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати. С г-н Митев искаме да ви благодарим, че винаги, независимо какво е вътре в душата ви, не показвате грижите и проблемите, които има всеки от нас и давате най-доброто от себе си, за да върви Община Плевен напред. Затова с г-н Митев сме ви изключително благодарни. Вярваме във вас, разчитаме на вас и ви благодарим за красотата, която създавате в нашите делници!”, се обърна към дамите кметът Спартански.

Снимки: пресцентър Община Плевен

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...