Акценти
Начало / Образование / Кметът на Плевен представи част от своите заместници

Кметът на Плевен представи част от своите заместници

Милен Яков и Стефан Милев ще са двама от заместниците на кмета на Плевен Георг Спартански. Те бяха представени днес на брифинг в Заседателна зала на Община Плевен. Милен Яков ще е зам.-кмет по финансите, а Стефан Милев ще отговаря за въпросите, свързани с европроектите.

„Искам да прекратя в зародиш всички спекулации, че това са партийни назначения. Не мога да си позволя да търся работа за хората, а търся човек, който да върши работа, тъй като състоянието на Общината е наистина тежко”,  категоричен бе Спартански.

Той обяви, че новият секретар на Община Плевен е Паулина Кирова и има пълно доверие както на нея, така и на своите заместници. На сесията на Общинския съвет кметът ще предложи и нова структура на администрацията, тъй като не може образованието и културата да бъдат в един ресор заедно с обществения ред и сигурност. „За мен културата не е девета дупка на кавала и ще поискам тя да бъде на пряко мое подчинение“, заяви още Спартански. Със сигурност ще има и други заместници,  но техните имена ще станат ясни след реорганизацията на администрацията.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...