Начало / Общество / Кметът на Левски Любка Александрова поведе в класацията за кмет на месец март

Кметът на Левски Любка Александрова поведе в класацията за кмет на месец март

Кметът на Левски Любка Александрова поведе в класацията за кмет на месец март. Номинацията е на екипа на портала на българските общини Kmeta.bg, а тя е номинирана в категорията за общини от 20 до 50 000 души. Кметът на община Левски Любка Александрова мери сили с кмета на Карнобат – Георги Димитров, на Раковски – Павел Гуджеров, на Свищов – Генчо Генчев и на Септември – Марин Рачев. Към момента Любка Александрова води с 41% срещу кмета на Септември, който е с 39%.

Все още назад в класацията остава кметът на Плевен Георг Спартански, който е номиниран в темата „Съхранение на патриотичния дух“. Той събира 26% от гласовете срещу 46% за кмета на Кърджали инж. Хасан Азис. Градоначалникът на Плевен е номиниран в категорията за общини с население над 50 000 души и негови конкуренти са колегите му от Видин, Перник, Кърджали и Стара Загора.

Конкурсът Кмет на месеца се провежда в три категории – за кметове на общини с население над 50 000 души, кметове на общини с население от 20 000 до 50 000 души, и кметове на малки общини, с население под 20 000 души. Всеки месец екипът на онлайн портала Kmeta.bg избира една тема и прави номинации на по петима градски управници за всяка от трите категории.

Своя кмет може да подкрепите на страницата на конкурса http://kmet.kmeta.bg/

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...