Акценти
Начало / Общество / Кметът на Кнежа с видеообръщение по повод празника на града

Кметът на Кнежа с видеообръщение по повод празника на града

По случай 77-годишнината от обявяването на Кнежа за град кметът Илийчо Лачовски отправи видеопоздрав към своите съграждани. Поради пандемията Кнежа посреща празника без обичайните тържества.
„Въпреки социалната дистанция и наложените ограничения обаче, ние станахме по-сплотени, по-толерантни и показахме, че заедно можем да постигнем много – и в добри, и в лоши моменти.
Пандемията не може да ни спре да работим, да градим и да надграждаме. Напротив! Влагаме много труд и енергия, за да се приспособим, да отговорим на нуждите на гражданите и да довършим започнатото.
Моето желание е всяка година, на 23 ноември, да се огледам и да видя една красива и променяща се Кнежа. Днес, връщайки се година назад, виждам, че усилията ни не са били напразни. Радвам се на постигнатите успехи, но те нямаше как да се случат без волята и силата на обществото ни. Благодарен съм, че в трудните моменти ние успяваме да се обединим и да посрещнем предизвикателствата заедно. Не е лесно, но уверен съм, че обединени сме по-силни!“, казва в поздрава ви Илийчо Лачовски.

Прочетете също:

Община Плевен проучва възможността да се ползва непитейна вода за захранване на Каскадата

Ръководството на местната администрация в Плевен възложи проучване на възможността за захранване на Водната каскада ...