Акценти
Начало / Общество / Кметовете на Искър и Долни Дъбник официално встъпиха в длъжност

Кметовете на Искър и Долни Дъбник официално встъпиха в длъжност

Кметът на Община Искър Валентин Йорданов, кметовете на кметства и общинските съветници положиха клетва на тържествена сесия в присъствието на заместник – областния управител на Плевен арх. Бойко Балтаков.

„Вярвам, че всеки един от вас ще подходи към задълженията си с осъзната отговорност и воден от принципите за политическо и гражданско достойнство и чест, ще отстоява интересите на Общината, населеното място и най-вече на хората”, каза в приветственото си слово към новоизбраните органи на местна власт в Община Искър заместник областният управител арх. Бойко Балтаков.

Клетва-кмет-Искър

Арх. Балтаков присъства и на тържествената сесия, на която встъпиха в длъжност новоизбраните органи на местна власт в община Долни Дъбник. .

Арх. Балтаков връчи на кмета на Общината Борислав Станимиров символите на местната власт, след което градоначалникът се обърна към своите колеги кметове и общински съветници с пожелание за консенсусни решения в полза на хората и Общината.

Станимиров

И в този мандат след проведено тайно гласуване общинският съвет в Долни Дъбник избра за свой председател Маргарита Стойчева.

Тържествените сесии в Искър и Долни Дъбник се прповедоха на 9 ноември.

Снимки: Областна администрация

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...