Акценти
Начало / Култура / Квартет „ГеоМарЧаЛо” с дебютен концерт тази вечер в РИМ

Квартет „ГеоМарЧаЛо” с дебютен концерт тази вечер в РИМ

Квартет  „ГеоМарЧаЛо“ –  Георги Милтиядов, Марина Белчева, Чавдар Вълков, Лора Табакова, тази вечер ще направят дебют пред публика в един концерт с Плевенска филхармония. Четиримата музиканти са подготвили впечатляваща музикална разходка през хитове от класиката, поп рока и латиното. Ще звучат произведения от Дворжак, Рахманинов, Пиацола, парчета на Стинг, Лед Цепелин, Майкъл Джексън, Ванеса Мей, поднесени по нов начин. Специален гост ще е Люси Дяковска. Ще се влючат също  музиканти от оркестъра на БНР – Петър Момчев – саксофон, Звезделина Халтъкова – цигулка.

Четиримата от „ГеоМарЧаЛо” са подготвили много изненади за публиката, както и атрактивно представяне на произведенията в програмата. Сценарият е на Лора Табакова. Диригент ще е Георги Милтиядов, който ще свири на пиано и ще се изяви като вокалист. Негови са и аранжиментите на парчетата.

За професионалното озвучаване ще се грижи фирма “B-Sound”, а ефектните светлини ще са на фирма “Рули”, а нетрадиционният плакат, с който беше анонсиран концерта е на Петра Лимоза.

Дебютният концерт на „ГеоМарЧаЛо” с Плевенска филхармония е тази вечер, от 21 часа  на сцената в парка на Регионален исторически музей – Плевен. При лошо време концертът ще е в зала „Катя Попова”. Входът е с билети.

С тази изява Плевенска филхармония закрива сезона си.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...