Начало / На фокус / Приказни герои оживяха на улици в Плевен за радост на децата (снимки и видео)

Приказни герои оживяха на улици в Плевен за радост на децата (снимки и видео)

Вълшебница с огромно сърце – това е тя, Десислава, жена, която твори чудеса, за да достави радост на малчуганите. Тя откликва на поканите на родителите и преоблечена като приказен герой се среща с децата. Тя на улицата, те – на прозореца или на терасата. Пее песнички, разказва им весели истории, носи им  радост в дните, когато са принудени повече да си стоят вкъщи и да не играят заедно.

Не желае много да се говори за нея и трудно се съгласява да популяризираме това, което прави. Защото с цялото си сърце вярва, че единственото важно нещо е, че децата получават радост. Затова отплата не иска. Колекционира само спомени за усмивките на децата.

„Децата имат нужда от тази радост, а също имат нужда да знаят, че учителите им мислят за тях и ги очакват отново да бъдат заедно. Затова винаги нося на малките си приятели поздрави, прегръдки и целувки от учителите им от детска градина“, споделя Деси. Защото, убедена е тя, – учителите са двигатели на обществото и няма по-голямо богатство от усмивките на децата.

Ако искате да изненадате малчуганите с приказен герой,  обадете се на телефон 0887 899908. Засега списъкът не е много дълъг, но дори и така вълнуващото преживяване е гарантирано!

Тази седмица Деси е посветила на принцесите и Спайдърмен. Можете да й помогнете, като споделите познавате ли дечица, на  които тези герои са любими и желаят да се срещнат с тях.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...