Акценти
Начало / Култура / Какво предлага културният афиш тази седмица в Плевен

Какво предлага културният афиш тази седмица в Плевен

На 14 и 16 юни /вторник и четвъртък/ от 18:00 ч пред Центъра за работа с деца ще СА първите концерти на Общински духов оркестър от поредицата „Лято в градината”. Концертите ще се проведат при хубаво време.

На 15.06. 2016г./сряда/ от 11.00 ч В ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев“ ще бъде представен  новият брой на сп.“Кайлъка“. Организатор – Национален независим литературен  кръг „Кайлъка“.

В същия ден от 17.00ч. в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев“ ще е представянето на новата стихосбирка на поета Ивайло Цанов –„Лирика“. 

Още една стихосбирка ще бъде представена тази седмица – „Стихотворения 3 “ на Илко Иларионов. Книгата включва 20 стихотворения и 20 илюстрации на плевенски художници. Организатор е Дружество на писателите- Плевен. Събитието ще е на  16.06.2016г. /четвъртък/ от 16:30ч. В ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев“. 
На 16 юни /четвъртък/ в 19 часа има две събития. В читалище «Цветан Спасов» ще бъде представянето  на романа „Печатарят” на Силвия Томова с участието на Диян Павлов – Джими.

В същия час в залата на читалище „Съгласие” ще започне рок концерт на Симфониета Видин, Общински хор „Гена Димитрова” и Формация „София”

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...