Акценти
Начало / Култура / Какво ще предложи в афиша си през февруари ХГ „ Дарение Светлин Русев”

Какво ще предложи в афиша си през февруари ХГ „ Дарение Светлин Русев”

Програмата на ХГ „Дарение Светлин Русев” – Плевен, за месец февруари включва премиери на книги, поетичен рецитал и конференция на тема за социалната политика по отношение на децата.

Първата проява във афиша на галерията е тази седмица, на 5 февруари (сряда). От 16 часа ще бъде представена новата книга на поетесата Добрина Симова – „Празна вилица“(хумор). Книгата ще представи Валентина Атанасова.Организатор  е МТС“Сцена на духовността“,Плевен.

На 13 февруари (четвъртък), от 17 часа, Дружеството на писателите в Плевен ще посвети общ рецитал на 14 февруари – Ден на виното и на любовта.

 На 27 февруари (четвъртък), от 17часа, плевенската поетеса Христина Комаревска ще представи новата си книга „Л. като Луна”. Организатор  – Сдружение „Дружество на писателите“,Плевен.

 На 28 февруари (петък), от 17.30 часа ще се проведе конференция на тема „Идеологията Барневерн и българското социално законодателство и практика“. Лектори ще са двама адвокати – Владимир Шейтанов и Виктор Костов.Организатор – Сдружение „Родители обединени за децата“,София.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...