Акценти
Начало / Култура / Какво включва културният афиш на Плевен през тази седмица

Какво включва културният афиш на Плевен през тази седмица

На 12 декември,вторник,  е второто премиерно представяне на новия танцово-музикален спектакъл „От мегдана” на Северняшкия ансамбъл. Той ще се състои от 18 часа на сцената на ДКТ „Иван Радоев”. Входът е безплатен, но срещу пропуски, които се получават от касата на Драматичния театър. Все още има свободни. Хора без пропуск няма да бъдат допускани в залата с оглед на безопасност.

Също на 12 декември, но от 17.30 часа, в Арт център Плевен ще бъде открита традиционната Коледна изложба на плевенските художници

На 13 декември, сряда,  в Къщата на художниците ще бъде представена изложбата „Изкуство в действие” на група плевенски художници. Откриването е от 17.30 часа.

От 19 часа, на 13 декември, в зала „Катя Попова” Младежкият парламент организира благотворителен концерт под наслов „Българската коледа”. Събраните средства от концерта ще бъдат дарени за инициативата „Българската коледа”, която тази година събира средства за последващо лечение на деца.

От 19 часа, на 13 декември, на сцената на ДКТ „Иван Радоев” представят „Методът Грьонхолм” с участието на Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...