Акценти
Начало / Общество / Йордан Грижов: Основната цел на „Младите лидери на Плевен“ е да покажем добрия пример

Йордан Грижов: Основната цел на „Младите лидери на Плевен“ е да покажем добрия пример

Изминаха малко повече от две седмици след пускането на платформата „Младите лидери на Плевен“. Номинациите текат с пълна сила, като гласуването продължава до 5 април. Победителите, които бъдат избрани, ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади жители на област Плевен. 

„Целта на проекта не е раздаването на награди, а мотивацията от това, че когато младите хора постигат успехи това се вижда и оценява. Основната задача е именно да покажем добрия пример. Той може да бъде толкова заразен, че да промени цяла една система”, казва инициаторът на проекта Йордан Грижов.

Той отново припомни, че се търсят онези млади хора, които са постигнали изключително високи постижения, с които допринасят за развитието на града и променят неговото бъдеще.  Млади  мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, които могат да бъдат номинирани в седем категории. Победителите, които бъдат избрани, ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади хора.  Номинациите се изпращат посредством номиниране чрез попълване на електронен формуляр на http://www.plevenleaders.com/

Категориите, в които ще се излъчват номинации са: бизнес предприемачество,  доброволчество,  политическо лидерство, култура и изкуство,  наука и технологично развитие,  спортни успехи,  успехи в сферата на медицината.

Авторитетно жури ще оценява номинациите. Оценката ще се осъществява на два етапа. На първия етап  журито ще разгледа всички получени номинации, за да се провери дали отговарят на посочените условия. На втория етап журито ще оценява номинациите по определени критерии.

„Надяваме се това да се превърне в една добра традиция, вдъхновение за развитие на плевенчани и повод за гордост, защото Плевен е имал и ще има успешни млади хора”, убеден е Йордан Грижов.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...