Акценти
Начало / Общество / Истинска танцова битка на територията на цяла Европа

Истинска танцова битка на територията на цяла Европа

На 10 септември в цяла Европа ще се проведе състезание по танци. Танцовата битка на международно ниво е за всички, които обичат надпреварите, гледат често танцови битки по филмите и телевизионните формати и мечтаят да участват. Мечтата на всеки може да стане реалност. Единственото нещо, което трябва да се направи всеки да регистрира своя FlashMOVE и публикува кратко видео от репетиция си.

Идеята на FlashMOVE e да покаже, че всеки може да танцува, независимо дали владее перфектни танцови умения или акробатични трикове или просто желае да се раздвижи. За това и целта на състезанието е хората да се забавляват, да бъдат активни и да всички участници да обединят многообразието и пъстротата си.

След 10 септември, MOVE агента събрал най- много харесвания, споделяния и коментари на своето видео ще стане посланик на движението. Неговото видео от FlashMOVE ( от събитието, не репетиция) ще бъде използвано за създаването на рекламно видео за кампанията през 2017 година. Победителят ще получи рекламно видео, в рамките на 30 секунди, за своята организация, танцово студио или клуб, изготвено от екипа ни. Победителят може да използва видеото за да привлече нови партньори .

Повече информация може да получите ТУК.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...