Начало / Общество / Инициативни младежи се обединиха в сдружение

Инициативни младежи се обединиха в сдружение

180 лв. събраха на благотворителната кампания ,,Дай си сърцето, за да помогнем на някого” членовете на Сдружение „Младежка инициативност в българското общество”. Те са ученици от Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен.

Тийнейджърите продаваха в деня на любовта на площад „Възраждане” валентинки, картички и празнични послания на символични цени като раздаваха и безплатни прегръдки и пожелания. Събраните средства дариха на Центъра за настаняване на деца, лишени от родителски грижи в Плевен. „Времето не беше с нас, за разлика от хората. Имаше много, които пожелаваха успехи за Сдружението, казаха ни и други думи, с които ние се гордеем. Благодарим сърдечно на всички, които се отзоваха на събитието”, коментираха учениците.

Те вече планират следващото мероприятие – то ще е за 8 март и вече са подготвени много изненади. Другата инициатива, която предстои, е наречена „Плевен – търси невероятния глас”. Идеята е чрез нея да бъдат открити много таланти в града, на които тийнейджърите обещават да помогнат. „Тази инициатива ще бъде наш приоритет като ще я развиваме всяка година, за да можем да помагаме на повече хора”, са категорични от Сдружение „Младежка инициативност в българското общество”.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...