Акценти
Начало / Общество / Икона на Свети Николай подари народният представител Владислав Николов на МБАЛ – Кжежа по случай 50-годишния юбилей

Икона на Свети Николай подари народният представител Владислав Николов на МБАЛ – Кжежа по случай 50-годишния юбилей

Владислав Николов

Икона на Свети Николай, изработена от плевенски автор, подари народният представител Владислав Николов на прокуриста на МБАЛ – Кнежа по повод 50-годишния юбилей на лечебното заведение. Той пожела на ръководството, лекарите и медицинския персонал здраве, стабилност и развитие дълги години напред.

Владислав Николов предаде и поздравителен адрес от името на председателя на парламента Цецка Цачева. „В този ден на равносметка искам да ви поздравя за Вашата отдаденост на грижата за хората, хуманизма и високия професионализъм на лекарите и медицинските специалисти в МБАЛ Кнежа. Благодарение на тях днес Вие заслужено се радвате на доверието на многобройните ви пациенти, а това е най-високата оценка и признание за качеството на Вашата работа. Затова ние Ви дължим огромна благодарност и подкрепа. Благодаря Ви за спасените човешки животи, за надеждата, която дарявате, за професионализма и изключителната всеотдайност.”, се казва в поздравителния адрес от Председателят на НС Цецка Цачева. В него тя декларира, че парламентарната комисия по здравеопазване в 43 НС ще бъде ангажирана и искрено съпричастна към проблемите на българската медицина.

„Горд съм с факта, че в момента МБАЛ – Кнежа е една от най-стабилните болници в областта, но повярвайте ми не бих могъл да го постигна сам. Това е благодарение на моите колеги лекари, медицински сестри, физиотерапевти, всички ние, които работим в тази болница. Благодаря ви за подкрепата.”, каза прокуристът на МБАЛ Кнежа Валери Лачовски.

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...