Акценти
Начало / Общество / Изложение „Европа за нас” събира заедно всички оперативни програми в България

Изложение „Европа за нас” събира заедно всички оперативни програми в България

Областен информационен център – Плевен ще участва в специализираното изложение „Европа за нас”, което ще се проведе от 16 до 18 юни в София. Екипът на плевенския център ще представи различните дейности, които е предприел на областно ниво, за да популяризира политиката на сближаване на Европейския съюз. ОИЦ – Плевен е част от мрежата от 27 областни информационни центъра, която също ще бъде представена в рамките на изложението под мотото „Информираме заедно”.

Инициативата, която се провежда за втора поредна година, е под патронажа на министъра по управление на средства от Европейския съюз Томислав Дончев, като съорганизатори са Представителството на Европейската комисия в България и Столична община. Организатор е Българският икономически форум.

В рамките на изложението със свой информационен щанд ще участват всички оперативните програми, включително и Програмата за развитие на селските райони и Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”.

Всеки посетител ще има възможност да разгледа шатрите и да се запознае с актуалните и предстоящите възможности за кандидатстване за финансиране с европейски средства. На разположение на гостите ще бъдат и представители на Управляващите органи и Междинните звена на програмите, които на място ще предоставят допълнителна информация и ще отговарят на питания.

Събитието ще бъде съпроводено от интересни и забавни сценични прояви, както и с много изненади за публиката.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...