Акценти
Начало / Икономика / Излезе от печат вторият Алманах на успешните бизнес казуси в България

Излезе от печат вторият Алманах на успешните бизнес казуси в България

На бляскаво светско парти бе представено второто издание на уникалния по своето съдържание „Алманах на успешните казуси в българския бизнес“ 2016.

Луксозното издание е финал на втория сезон на проекта на списание „Твоят БИЗНЕС” –  „Мениджърите споделят“, който стартира в началото на 2014 г.

Почти 200 гости – топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното издание и гледаха краткия документален филм с блиц послания на мениджърите. Сред тях е и д-р Елиза Георгиева, управител на МБАЛ „Св. Панталеймон” – Плевен.

Uchastnizi v proekta

„Изключително съм горда, че за втора година успяхме да реализираме този проект, в който представяме успешни и мотивиращи личности. Това са нашите своеобразни „Оскари“ за главна действаща роля в бизнеса. Героите в книгата не са задължително под светлините на камерите всеки ден, но уменията им да ръководят и развиват успешно компаниите си, говори повече от красноречиво за тях. Те са личности, които издигат реалната българска икономика и поставят България на достойно място в световната бизнес карта.“, сподели за ИнфоПлевен  главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС – плевенчанката Ина Георгиева.

През цялата 2015 г. в пет емоционални и зареждащи срещи, екипът на списанието разговаря и заснема 40 мениджъри, които споделят своите бизнес съвети и представят по един успешно решен  казус от живота на фирмата, която ръководят. Именно тези истории, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

Алманахът не е класация на компаниите, а представя личности,  които са двигатели на развитието и примери за успешни мениджъри. И във второто издание са включени мениджъри от различни поколения и от различни бизнеси, обясни Ина Георгиева. В реализирането на проекта има още едно силно плевенско присъствие – Калин Цветанов – съдружник и изп. директор в iSystems Group

В края на февруари 2016 г. стартира третият сезон на проекта „Мениджърите споделят“.

Алманахът се разпространява в търговската мрежа.

Ина Георгиева

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...