Акценти
Начало / Любопитно / Известни лица идват за авиофестивала „Криле за всички” край Бохот

Известни лица идват за авиофестивала „Криле за всички” край Бохот

Много гости, между които и известни лица от артистичните среди, се очакват да присъстват на тазгодишното издание на авиофестивала „Криле за всички”, научихме от Антон Георгиев, един от собствениците на летище Бохот LM, където вече за 13-ти път ще се проведе авиошоуто. Той запази в тайна имената на известните гости, но сподели, че са подготвили много приятни преживявания за гостите на шоуто.

Те ще могат да наблюдават атрактивни скокове с парашути, а по-смелите ще имат възможност за скок в тандем. Ще има мотивационни полети и полети за граждани.

За авиошоуто се очакват да пристигнат около 50 летателни машини от цялата страна– леки самолети, мотопарапланери и мотоделтапланери.

Първите машини се очаква да пристигнат още на 18 септември. Официалното откриване на авиошоуто ще е от 11 часа на 19 септември (събота) и ще продължи на 20 септември (неделя). Предвидено е и традиционното хангар парти за гостите пилоти, като тази година то ще е по-специално заради съвпадането с рождения ден на домакина Антон Георгиев.

IMG_1780-590x442 Антон Георгиев авиошоу

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...