Акценти
Начало / Спорт / Известни българи ще участва във футболния финал на Турнира за купата на Луковит

Известни българи ще участва във футболния финал на Турнира за купата на Луковит

На 25 юни (понеделник) от 19 часа в Луковит ще се проведе финалът на турнира за Купата на кмета на града Иван Грънчаров. „Отборът на сърцето”, съставен от известни българи, ще премери сили срещу сборен отбор на Луковит, в чийто състав влизат представители на различните корпоративни тимове, включили се в надпреварата, обявена от местния градоначалник. Срещата с отбора на известните българи, застанали зад достойната кауза да подпомагат развитието на талантливите български деца, ще се състои на градския стадион „Христо Ботев”, ул. Възраждане 141.

„Отборът на сърцето” продължава своя благотворителен футболен сезон, който започна в края на април, като постави началото с мач срещу Димитър Бербатов и приятели. Известните Мария Илиева, Елеонора Манчева, Елица Тодорова, Екатерина Дюлгерова, Ваня Пенева, Симона Пейчева, Орлин Павлов, Ники Илиев, Тома Здравков, Играта, Мирослав Георгиев, както и Лео Бианки, капитан на отбора играха със сърцата си, за да се наберат повече средства за каузата, зад която застават.

Турнирът за купата на кмета на Луковит се провежда за първа година в града и в него се включиха 13 отбора, състоящи се от служители на учреждения и фирми от Общината.

Събраните средства от финалния мач на турнира ще бъдат внесени във фонда „Успелите деца на България” на Фондация „Димитър Бербатов”

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...