Начало / Политика / Иван Мандински оглави Националния младежки предизборен щаб на БСП

Иван Мандински оглави Националния младежки предизборен щаб на БСП

Силно присъствие на млади социалисти от Плевен в Националния предизборен щаб на БСП, след като Иван Мандински, зам.- председател на МО в БСП, поема председателството, а в ръководството на щаба влизат още: Атанас Атанасов – организационен секретар, Трифон Панчев – заместник председател, Богдан Кирилив – секретар ,,Изборно законодателство”, Ваня Маникатева – ПР и Мина Кутева – секретар.

Вчера, по време на заседанието на Националния съвет на БСП, младите социалисти проведоха първото заседание на Националния младежки предизборен щаб. В заседанието взеха участие млади експерти, които бяха разпределени по групи, чиято основна задача е изготвянето на стратегии и младежки политики. Основната цел на щаба е да допринесе за победата на БСП на предстоящите европейски избори.

Председателят на щаба Иван Мандински коментира, че основните задачи пред младите е да представят идеите, акциите и политиките на младите по най-добрия начин, за да се увеличи преднината на БСП на предстоящите избори.  “Ще работим активно да махнем този тумор ГЕРБ от България! Ще покажем, че в БСП има млади, можещи и абициозни хора, които ще се борят за по-социална, по-справедлива и по-солидарна България и Европа. БСП ще победи на предстоящите европейски избори с водач като Елена Йончева”, коментира Мандински.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...