Начало / Спорт / Зумба фитнес и уроци по танци в Плевен за Седмицата на физическата активност

Зумба фитнес и уроци по танци в Плевен за Седмицата на физическата активност

move

Днес от 18.30 часа в МОЛ Панорама в Плевен ще се проведе флашмоб, с който ще бъде даден официалният старт на Седмицата на физическата активност и спорт – MOVE Week, която ще се проведе от 29 септември до 4 октомври в цяла Европа. Преди седмица групата за модерен балет и хип-хоп „Венда” направи генерална репетиция пред Центъра за работа с деца, а тази вечер ще направим и истинския флашмоб, който включва елементарни стъпки, каза за ИнфоПлевен Линка Михова, организатор на европейската инициатива за Плевен.

По време на Европейската седмица на физическата активност и спорт всеки ден от 16 до 18 часа в МОЛ  Панорама  ще се организират различни мероприятия, каза още Линка Михова. Две вече са обявени – концерт на школа по спортни танци и открит урок по зумба фитнес. А на 4 октомври са предвидени четири часа открити уроци на танцови състави от Плевен. Община Плевен също се включва в инициативата с Маратона на приятелството, който ще се проведе тази неделя в града, допълни Михова.

MОVE Week Плевен се провежда със съдействието на Организация на българските скаути, Асоциация на студентите по медицина в България – Плевен, Международна академия за детско-юношески туризъм и краезнание. Към инициативата се присъединиха още Студио за модерен балет „Венда“, Школа за Латино танци „Streetsalseros“ – Плевен, „Zumba Fitness“ с Драго, ДФСГ „Интелект“ и много други.

Повече информация можете да намерите на http://bulgaria.moveweek.eu/ или на Фейсбук страницата на събитията в Плевен –  MOVE Week Pleven.

 

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...