Начало / Здравеопазване / Зов за помощ: 4-годишната Сияна от Плевен се нуждае от скъпо лечение, за да живее

Зов за помощ: 4-годишната Сияна от Плевен се нуждае от скъпо лечение, за да живее

300 000 евро е цената на шанса малката Сияна да живее. Това е сумата, която родителите й трябва да съберат до края на този месец, за да платят лечението на дъщеричката си в клиника в Израел.

В началото на тази година откриват злокачествен тумор в единия бъбрек на Сияна с разсейки в цялото тяло. Започва лечение, налага се отстраняване на тумора, заедно с целия ляв бъбрек. Но само след месец лекарите откриват ново туморно образувание близо до стария тумор.

„Сега се налага да молим и за вашата помощ, без която не бихме успели да се справим!

До края на месеца Сияна трябва да замине в клиниката в Израел, но за да получи шанса да живее, ние трябва да платим €300 000!

Сумата е огромна за нас, немислимо е да се справим сами!

Молим ви за помощ, молим ви за надежда за нашата четиригодишна Сияна!”, написа Милена Лукова –  майката на Сияна, в разкритата в helpkarma страничка  в подкрепа на детето.

Към момента в сметката за лечение на Сияна са събрани 79 236 евро.

Ако искате да дарите и вие, можете да го направите ТУК.

В Плевен има поставени и дарителски кутии във всички магазини ,,Life”, в аптеки ,,Фармар” на ул. ,,Васил Левски” 64 и ул. ,,Георги Кочев” 39 , бл. „Росица“ ,вх. „В“ , в салон ,,Womanity Nail Studio” на ул. ,,Хан Крум” 13.

Тази неделя Сияна има рожден ден. Най-големият и най-мечтан подарък за нея сега е да получи шанс да продължи лечението си!

 

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...