Начало / Последни новини / Злато и бронз за борците на СКБ Изобор в Стара Загора

Злато и бронз за борците на СКБ Изобор в Стара Загора

Златен и бронзов медал спечелиха възпитаниците на треньорите Петър Антов и Момчил Сирашки в СКБ Изобор /Плевен/ от международния турнир по класическа борба „Динко Петров“ за кадети и момчета в Стара Загора. Николай Дзезов спечели категорията до 60 кг при кадетите. Той надви двама, като срещу единия представител на домакините бе ощетен от съдиите, но и това не го спря. На финала пък разгроми Тийгън Дън от САЩ с 6:0.

Николай Георгиев стана трети в категорията до 48 кг при момчетата. Той се справи с двама съперници и загуби от шампиона на България.

„Много силен турнир. Примерът – САЩ бяха с по двама борци в категория. Състезанието е част от подготовката на Дзезов и Георгиев. Няма как да не съм доволен от представянето им. Трудят се всеки ден и резултатите от състезанията го показват. Те и съотборниците им в нашия клуб са факири, като се вземе под внимание факта при какви кошмарни условия тренират. Другите клубове се подготвят в отоплени и ремонтирани зали. В нашата в Плевен температурата е под нула градуса“, коментира Петър Антов.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...