Акценти
Начало / Последни новини / Златен и бронзов медал за СКБ Изобор в Пловдив

Златен и бронзов медал за СКБ Изобор в Пловдив

Поредно успешно представяне на борците от плевенския СКБ Изобор. Златен и бронзов медал, и шест пети места за възпитаниците на треньорите Петър Антов и Момчил Сирашки в Пловдив. Там се проведе държавния личен-отборен шампионат за момчета по класическа борба. От 11-те ни състезатели най-силно се представи Галин Иванов, който спечели категорията до 41 кг. Възходът му е факт, тъй като само преди малко повече от три месеца той става вицешампион в личния шампионат.

Емилиян Георгиев завоюва другия медал – бронзов за плевенчани. Стори при 85-килограмовите. На крачка от медалите останаха Кристиян Йоцов /35 кг/, Илиян Георгиев /85 кг/, Николай Атанасов /41 кг/, Мартин Асенов /48 кг/, Николай Георгиев /52 кг/ и Ивайло Юсеинов /62 кг/. В Пловдив последните четирима направиха дебют в по-горни категории. Всички състезатели на плевенския клуб са за първа година в тази възрастова група.

На тепиха в пловдивската зала „Строител“ излязоха и възпитаниците на Момчил Ганчев от Класик /Белене/. Янис Иванов се представи най-добре – пето място при 75-килограмовите.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...