Начало / Образование / „Звънчета“ и „арлекинчета“ празнуваха заедно

„Звънчета“ и „арлекинчета“ празнуваха заедно

Детска вокална група „Арлекино“ при Читалище „Съгласие – 1869“ с ръководител Виолета Боянова  гостува в ДГ „Звънче“. Срещата бе организирана като  поздрав за децата от подготвителните групи „Слънчо“, „Моливко“ и „Мики Маус“ на  детската градина в навечерието на Първи юни – Деня на детето. За тях „арлекинчетата“ изпълниха песните „Има на земята“, „Чуден сън“. Специален поздрав беше песента „Децата на Плевен“, създадена по текст на Даниела Петрова – старши учител в ДГ „Звънче“, а музиката е на ръководителката на групата Виолета Боянова.

За доброто настроение се бяха погрижили и „звънчетата“  от детската градина. Те поздравиха своите гости с жизнерадостното присъствие на Пипи Дългото чорапче, която пя, танцува и демонстрира умения за свирене на пиано под ръководството на учителя по музика Евелина Дилкова. В ролята на Пипи – Габриела Сурджийска от група „Слънчо“.

Емоционално заредени, „децата на Плевен“ имат подкрепата от своите учители, ръководители и родители да имат шанс да променят света към едно по-добро бъдеще.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...