Начало / Спорт / За три мача е наказан капитанът на „Спартак”

За три мача е наказан капитанът на „Спартак”

atanas_atanasov

Капитанът на Спартак (Плевен) Атанас Атанасов ще трябва да пропусне следващите три срещи на своя отбор от първенството на Северозападната „В“ група, съобщава plevensport.eu. Причината е, че опитният бранител е наказан от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, заради директния червен картон, който му беше показан в двубоя от 25-ия кръг с Янтра (Габрово), спечелен от Спартак с 4:0. Атанасов няма да защитава цветовете на плевенския тим при гостуването на Ком в Берковица този четвъртък, 8 май, както и при домакинството на Партизан (Червен бряг) – на 11 май и при визитата на Бдин (Видин) на 18 май. Припомняме, че старши треньорът на „синьо-белите“ Бойко Цветков няма да може да разчита до края на сезона и на бързоногото крило Альоша Илиев, който получи фрактура на крака на същия двубой с Янтра.

Още четирима играчи от отборите от Плевенска област ще пропуснат по един мач заради наложени наказания след двубоите от последния изигран кръг. По една среща няма да бъдат на терена Красен Каравелов и Иван Николов от Гигант (Белене), както и Иван Филипов от Ситомир (Никопол) и Камен Станчев от Левски 2007.

Освен тези наказания, от Зоналния съвет са санкционирали и тима на Левски 2007 с глоба в размер на 25 лева, заради хвърлен предмет без последствие по време на срещата с Павликени, завършила с победа за отбора от град Левски с 2:1.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...