Начало / Политика / За Световния ден на възрастните хора гост на тържествата във Върбица и Горталово беше депутатът Владислав Николов

За Световния ден на възрастните хора гост на тържествата във Върбица и Горталово беше депутатът Владислав Николов

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов, общинският съветник Христослав Михайлов и членовете на общинското ръководство на партията – д-р Красимир Трифонов, Станислав Иванов и Огнян Кузманов, гостуваха на тържество по повод Световния ден на възрастните хора в село Върбица. Те бяха посрещнати от кмета на селото Леонид Балинов и ръководството на местния пенсионерски клуб.

„Не скривам, че тук сред вас винаги съм се чувствал като у дома си, сред най-близките си хора. Познавам ви от години като активни и творчески личности, като хора с ясна гражданска позиция и винаги готови да споделят своя житейски опит и съвети. Безценни качества, присъщи на истински стойностните личности, от които всички ние има какво да научим. Затова днес на Световния ден на възрастните хора бих искал да кажа едно сърдечно благодаря за всичко, което сте направили и продължавате да правите! Бъдете здрави и все така сплотени!”, обърна се народният представител Владислав Николов към възрастните хора от село Върбица.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Поздрав към тях отправи и д-р Красимир Трифонов-член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен. „Уважаеми домакини аз не възприемам този ден като Световен ден на възрастните хора, а като Световен ден на хората с по-голям житейски опит. Тук виждам едни усмихнати хора, които целия си живот са дали за благото на селото, на община Плевен и на България. Бъдете живи и здрави, все така с младежки дух и бодрост.”, каза д-р Красимир Трифонов.

Кметът на село Върбица Леонид Балинов благодари на своите съселяни за тяхната съпричастност към живота на селото и неговото бъдеще. „Знайте, че това, което давате за селото няма цена.Вашият опит, съвети и идеи, вашият труд през годините и обич към село Върбица са моят безценен помощник и непоклатим коректив в управлението! Благодаря ви! Желая ви неизчерпаема енергия и много вдъхновение”, каза кметът на село Върбица Леонид Балинов. Специална изненада за празнуващите в плевенското село бе красива и вкусна торта, осигурена от общинското ръководство на партия ГЕРБ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тържеството продължи с богата програма от песни, танци и стихове, посветени на младостта, любовта и достойнството на посребрените коси.

По- късно днес членовете на общинското ръководство на партия ГЕРБ – Плевен д-р Красимир Трифонов, Станислав Иванов и Огнян Кузманов подариха голяма торта и на възрастните хора от село Горталово, засвидетелствайки своето уважение към всички тях.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...