Акценти
Начало / Общество / Затварят възлови кръстовища в Плевен заради контактната мрежа

Затварят възлови кръстовища в Плевен заради контактната мрежа

Затварят възлови кръстовища в Плевен през следващите седмици. Във връзка с изпълнение на проект „Интегриран градски транспорт на Плевен“ е одобрен работен план за демонтаж и монтаж на контактна мрежа на кръстовища в града. Поради тази причина е необходимо цялостно затваряне на няколко кръстовища за времето от 09:00 до 16:00 часа на упоменатите дати, информират от пресцентъра на Община Плевен.
Демонтаж и монтаж на контактна мрежа на кръстовището на бул.“Европа“ с бул.“Русе” ще се извършва от 7 до 19 януари. Същите дейности ще бъдат извършени на кръстовището на ул.“Климент Охридски“ с бул.“България“ от 17 до 25 януари, кръстовището на ул.“Сан Стефано“ с ул.“Стоян Заимов“ от 23 до 31 януари, на ул.“Сан Стефано“ с бул.“Хр. Ботев“ от 28 януари до 8 февруари, на ул.“Батенберг“ с ул.“Гренадирска“ и ул.“Д. Попов” с ул.“Гренадирска“ от 6 до 23 януари и на ул.“Ив. Вазов“ с ул. „Д. Константинов“ от 20 януари до 7 февруари.
Планов ремонт на оператора на контактната мрежа ще бъде извършен на кръстовището на ул.“Сан Стефано“ с ул.“Райски кът“ от 6 до 13 февруари, на ул.“Хр.Ботев“ ул.“Илю Войвода“ на 14 и 15 февруари, на ул.“Трети март“ с бул.“Хр.Ботев“ от 13 до 22 февруари и на ул.“Трети март“ с бул.“България“ от 20 до 28 февруари.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...