Акценти
Начало / Общество / Затваряне на пътища в община Плевен не беше допуснато

Затваряне на пътища в община Плевен не беше допуснато

снегопочистване

Благодарение на усилията на почистващите фирми не беше допуснато затваряне на пътища на територията на Община Плевен въпреки обилния снеговалеж и навяванията от силния вятър през изминалото денонощие, съобщиха днес от общинската администрация.След 17.00 часа на 29 декември екипи на „Инжстрой” ЕООД са оказали съдействие на десет закъсали автомобила край Пелишат. На мястото е бил и кметът проф. д-р Димитър Стойков. В част от селото е било прекъснато електрозахранването. Към момента все още се възстановява.

Сигнали за закъсали превозни средства са постъпили във вечерните и нощни часове в районите между Бохот и Тученица, и между Бохот и Брестовец. Помощ са оказали отново служители на „Инжстрой”.

 Плевенски почистващи фирми са съдействали и за безпрепятствено придвижване на автомобили, превозващи пациенти за хемодиализа, на територията на съседни общини, информират още от Община Плевен.

Прекъснатото електричество в отделни райони на Славяново вече е възстановено.

Община Плевен призовава гражданите да не предприемат рисковани пътувания, особено с неподготвени за зимни условия автомобили.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...