Акценти
Начало / Икономика / Заради ремонт затварят част от улица „Иван Вазов” в Плевен

Заради ремонт затварят част от улица „Иван Вазов” в Плевен

От днес, 25 март, до 3 април се въвежда временна организация на движението за улиците „Цар Борис III”, „Иван Вазов” и „Цанко Церковски” в Плевен, заради ремонт на уличен водопровод.

По време на ремонта ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства  по ул. „Иван Вазов” в участъка след кръстовището с ул. „Цар Борис III” до кръстовището с ул. „Д. Константинов”. При прокопаването на тротоарите за водопроводни отклонения, за пешеходците ще бъдат монтирани обезопасени пасарелки за преминаване.

Движението  на превозни средства по ул. „Цар Борис III” ще бъде променено от еднопосочно в двупосочно в участъка от кръстовището с ул. „Д. Константинов” до кръстовището с ул. „Цанко Церковски”. Участъкът ще бъде сигнализиран с пътни знаци. По ул. „Цар Борис III” пред Макси център преди кръстовището с ул. „Цанко Церковски” в посока ул. „Д. Константинов” движението ще е само направо или надясно след знака. Движението по ул. „Цанко Церковски” ще бъде забранено за влизане от кръстовището с ул. „Д. Константинов” в посока ул. „Цар Борис III”, ще бъде ограничено и паркирането. За времето на ремонтните дейности „Синя зона” на ул. „Цар Борис III” няма да работи.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...