Акценти
Начало / Общество / Зарадваха деца от социални институции с коледно парти в плевенски клуб

Зарадваха деца от социални институции с коледно парти в плевенски клуб

Над 150 деца от социалните институции в Плевен и областта получиха подарък от Сдружението на сираците в България – коледно парти, в известен плевенски клуб.

Децата бяха посрещнати от собственика на клуба Стоян Томов. Да ги  поздравят бяха дошли Петя Василева, зам. – председател на общинския съвет в Плевен,  Христослав Михайлов – общински съветник. Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов предаде специални поздравления от името на народния представител Владислав Николов към децата и ръководителите.

За доброто настроение на децата се погрижиха младите изпълнители Христо Генов и Людмил Калоянов, както и Селим Миров, участник от предаването „Гласът на България“. Огромна радост предизвика появата на Дядо Коледа. Той раздаде на децата торбички с лакомства, осигурени от двамата общински съветници и собственика на клуба.

„Благодаря за доброто, с което обградихте децата в нужда и им подарихте незабравимо изживяване.  Така националната инициатива „Коледа за всяко дете“ дава смисъл на всички нас, когато правим добро”,  каза Председателят на Сдружението Слави Михайлов.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...