Акценти
Начало / Общество / Заплата от 1130 лв. предлага Община Плевен на кандидатите за управител на ОИЦ – Плевен

Заплата от 1130 лв. предлага Община Плевен на кандидатите за управител на ОИЦ – Плевен

Община Плевен обяви конкурс за избор на управител в Областен информационен център (ОИЦ) – гр. Плевен. За тази длъжност от Общината предлагат основна заплата в размер на 1130 лева. Кандидатите трябва да имат висше образование – степен магистър; професионален опит – минимум 1 година на управленска позиция, свързана с разработването, изпълнението, мониторинга и контрола и/или управлението и реализацията на проекти с европейско финансиране, или опит в работа с мрежи за предоставяне на информационни услуги, или опит в организирането и провеждането на информационни събития, семинари, обучения и др.; компютърни умения – Word, Excel, PowerPoint, Internet, др.; владеенето на английски език и/или друг от работните езици на ЕС се счита за предимство.
Всеки кандидат подава документи лично или чрез пълномощник. Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, писмен тест и интервю. Необходимите документи за кандидатстване са професионална автобиография на български, в Europass формат, копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, копия от документи, удостоверяващи продължителност на професионалния опит (трудова/служебна/осигурителна книжка) и други документи, свързани с изискванията за заемането на длъжността.
Документите могат да се подават на адрес: гр. Плевен, площад Възраждане № 4, „Център за административно обслужване на граждани” в срок до 13.08.2015 г., включително.
Пълните изисквания за длъжност могат да бъдат намерени на сайта на Община Плевен в рубриката „Вакантни длъжности“.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...