Акценти
Начало / Последни новини / Зам.-министърът на младежта и спорта Асен Марков ще открие Националния детски турнир по таекуон-до

Зам.-министърът на младежта и спорта Асен Марков ще открие Националния детски турнир по таекуон-до

Зам.-министърът на младежта и спорта Асен Марков пристига в Плевен за откриването на Първия национален детски турнир по таекуон-до за Купа Плевен. Спортната надпревара е на 8 октомври /събота/ в зала „Спартак“ и се провежда под патронажа на председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев.

Участие в турнира са заявили над 150 деца на възраст от 9 до 13 години от клубове от цялата страна. Първият национален детски турнир по таекуон-до за Купа Плевен се организира от БФ Таекуон-до ITF и Таекуон-до клуб „Атила“ – Плевен.

Зам.-министър Асен Марков пристига в Плевен в 14,00 ч. за официалното откриване на турнира в зала „Спартак“. След откриването той ще се срещне с Президента на Българска Федерация Таекуон-до ITF Марио Богданов, с Даниел Цаков – президент на Таекуон-до клуб „Атила“ – Плевен и с Пламен Георгиев – директор на Спортно училище „Г.Бенковски“ – гр.Плевен. В разговора ще участват и народният представител Владислав Николов, председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и кметът на Община Плевен Георг Спартански.

От 15,00 ч. зам.-министър Марков, заедно с народния представител Владислав Николов, председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и кмета на Община Плевен Георг Спартански ще посетят спортни обекти в Плевен /зала „Балканстрой“, стадион „Плевен“ и терена за изграждане на нова многофункционална спортна зала в града/.

При посещението си в Плевен зам.-министър Асен Марков ще проведе среща и с областния управител на Плевен Ралица Добрева. В срещата в Областна управа ще участват и председателят на Общинския съвет Мартин Митев и народният представител Владислав Николов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...